en recuerdo a florenci clave negraycriminal.com
Negraycriminal tu página de inicio  
 
Bienvenidos
Presentación
Librería real
Novedades
Nuestro Fondo
Las Secciones
Rescatables
Ofertas
Imprescindibles
Noveles
El Blog
Ha sucedido
Nos visitan
El Detective
Contacto
Enlaces
Zoco Negro
Cómo comprar?
 
 Estado del Botín Criminal

Botín Criminal
Ramiro PinillaEsta web se abrió al visitante el 27 de mayo de 2003 en el 109 aniversario del nacimiento de Dashiell Hammett.


Club Cómplices Contactar para más información sobre el Club Cómplices de Negra y Criminal.Sección: Ciencia ficcion policiaca
Olor de la pluja, L´
Volver Volver

Olor de la pluja, L´

15.00 € / 280 pgs


Botín: 


Editorial: La Magrana   Más información
Edición: Barcelona 2006 / 1
Encuadernación: Rústica con solapa
Idioma del libro: Catalán

Resumen:
En un futur no gens llunyà milers de persones arriben diàriament a Barcelona fugint de la sequera. A la franja costanera, on s'han instal·lat els campaments per als refugiats, la situació és insostenible. Damià Darder i la seva filla adolescent, Sara, són fugitius de la sequera que intenten sobreviure en una ciutat on l'aigua és el bé més preuat. El bioquímic i ambientòleg Arnau Salord, conjuntament amb el meteoròleg israelià Pinkhas Lubens, descobreix la clau que explica la manca de pluja, però un fet casual posa el secret en mans de Ricard Coll, un tècnic informàtic que vol treure'n profit. Una mort absurda, aparentment provocada per un accident fortuït, és investigada per l'inspector Marc Sergiot, un policia marginat a punt de jubilar-se que troba indicis d'un assassinat. Amb la ciutat de Barcelona com a escenari principal, la novel·la avança en diferents fronts que es troben i s'allunyen al llarg d'una història on l'amor, la gelosia, l'ambició i la ciència juguen un paper decisiu.


Autor/s:

- Manuel, Jordi de   Más información 

   Copyright © 2001-2015 Libros de allende Ed. / negraycriminal.com    [ LSSI-CE ]    [ powered & design-sils.net ]